A & G Mining Oy / Timanttiaukio

Suostumus henkilötietojesi käsittelyyn

Tekemällä tilauksen hyväksyt henkilötietojesi käyttämisen. Katso tietosuojaseloste tästä.

1. Asiakastiedot

Asiakkaan tulee tilauksen yhteydessä ilmoittaa nimi, sähköpostiosoite, toimitusosoite ja puhelinnumero. Asiakastiedot ovat luottamuksellisia, eikä niitä luovuteta kolmansille osapuolille.

2. Hinnat ja tuotetiedot

Tuotteiden hinnat on esitetty tuote-esittelyjen yhteydessä. Tuotteisiimme sisältyy voimassaoleva arvonlisävero. Veroerittely näkyy tilausvahvistuksessa. Hinnaston hinnat sisältävät Suomessa veloituksettoman toimituksen.
Hinnat koskevat vain Timanttiaukion kotisivujen kautta ostoskorilla tehtäviä tilauksia. Kaikki tuote- ja hintatiedot ovat sitoumuksetta ja Timanttiaukio varaa oikeuden hinnoittelu- ja tuotetietomuutoksiin sekä mahdollisten toimitusvaikeuksien sattuessa kaupan peruuttamiseen myyjän vastuun rajoittuessa enintään kaupan peruuntumiseen ja purkamiseen.

3. Toimitustavat, -maksut ja -ajat

Varastotuotteet lähetetään 1 – 3 arkipäivän aikana. Mikäli tilattu tuote on poikkeuksellisesti loppunut varastostamme, ilmoitamme siitä asiakkaalle viipymättä.
Timanttiaukio ei vastaa siitä, jos tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy yrityksen vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta.

4. Maksutavat

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Klarna yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa.

Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä Timanttiaukioon.

5. Palautukset

Palautettavan tuotteen tulee olla ehjä ja muuttumaton. Palautuksesta tulee ilmoittaa aina ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen timanttiaukio@gmail.com.

Tarjoamme asiakkaillemme ilmaisen 30 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeuden Suomessa.

Kaikista palautuksista tulee aina ilmoittaa ennakkoon. Mikäli palautuksesta ei ole ilmoitettu tai tilaus palautuu meille noutamattomana, tulemme veloittamaan asiakkaalta palautuskustannukset.

Kampanjaostosten palauttaminen: Alennus muodostuu osassa kampanjoita tilauksen loppusumman perusteella, osittaisessa palautuksessa tilauksen loppusumma muuttuu ja alennus lasketaan uuden loppusumman perusteella.

Tuotteen palautus onnistuu seuraavasti:
Ota yhteys meihin ennen palautusta. Toimitamme sinulle tarvittavat tiedot palautusta varten.
HUOM: palautusoikeus ei koske mittatilaustuotteita.

6. Reklamaatiot

Kaikki tilaukseen tai toimitukseen liittyvät reklamaatiot pyydämme lähettämään neljäntoista (14) vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta sähköpostitse osoitteeseen timanttiaukio@gmail.com.

7. Vastuut

Timanttiaukio ei ole missään vastuussa tuotteen aiheuttamista henkilö- tai esinevahingoista.

8. Tilauksen peruminen

Asiakas voi peruuttaa tilauksensa, mikäli toimitus ei ole tapahtunut kohtuullisessa ajassa. Tilauksen perumisesta tulee ilmoittaa sähköpostitse osoitteeseen timanttiaukio@gmail.com. Pyrimme aina ilmoittamaan asiakkaillemme sähköpostilla tai puhelimitse, jos toimitusaika eroaa normaalista. Timanttiaukio pidättää oikeuden tilauksen perumiseen, jolloin rahat palautetaan asiakkaalle viipymättä.

9. Riita-asiat

Mahdolliset riitatapauksen ratkaistaan Pohjois-Savon käräjäoikeudessa.